Back to top

Regate

LifeHarbour este baza de plecare si desfasurare a unora dintre cele mai cunoscute regate de la malul Marii Negre – Regata Beneteau si Regata Asigurarilor. In anul 2013, LifeHarbour a fost co-organizator al Cupei McCann si a gazduit regata Bricul Mircea, organizata in colaborare cu Yacht Club Regal Romania. Aceasta competitie a avut ca punct final marina LifeHarbour, unde a avut loc si ceremonia de premiere a castigatorilor. In 2014, LifeHarbour va fi co-organizator al Romania Cup, o competitie care demonstreaza faptul ca yachtingul romanesc a capatat, in fiecare an, o amploare din ce in ce mai mare. LifeHarbour incurajeaza acest sport nobil si impreuna cu partenerii din domeniu, sustine dezvoltarea infrastructurii care sa permita pasionatilor de sailing sa aiba conditii de competitie la nivelul celor occidentale.

Co-organizator si participant

In 2013, LifeHarbour a fost co-organizator in cadrul Cupei McCann , cea mai mare Cupa de Regate din Romania, competitie organizata cu girul Federatiei Romane de Yachting, in parteneriat cu Asociatia Black Sea Sailing si Yacht Club Regal Roman. Pe langa rolul de gazda, LifeHarbour a participat efectiv la curse cu ambarcatiunea Life (Beneteau First 34.7). In 2014, LifeHarbour va fi co-organizator si participant la Romania Cup.

Circuit inchis

In afara regatelor care sunt sub egida Federatiei Romane de Yachting, marina LifeHarbour organizeaza, in fiecare an, inca aproximativ 15 regate, cu circuit inchis, pentru clientii corporate, cat si organizate de NauticLine, firma de training in sailing si partener al marinei.

Puteti vizualiza noua brosura aici.